Bagaimana untuk Menjadi ahli CNI

Untuk menjadi ahli CNI ada 2 cara.

  1. Daftar online bayaran RM30.00.
  2. Daftar offline bayaran RM70.00

1. Bagi yang biasa menggunakan Internet, anda di galakkan daftar melalui internet di http://www.mycni.com.my. Di sini bayaran boleh di buat menggunakan kad kredit. Semasa mendaftar akan memerlukan nombor keahlian seorang upline. Nombor keahlian saya adalah 660537, Abdul Muthalib bin Hj. Jamaluddin. Nombor keahlian anda akan di hantar ke email yang anda gunakan semasa mendaftar. Jadi pastikan email anda sah. Selapas itu bolehlah anda terus membeli belah di MyCNI. Sekiranya menghadapi masalah boleh lah mengubungi saya di mycni2u@gmail.com.

Anda boleh memuatturun(download) catalog, senarai harga dan macam-macam lagi melalui http://www.mycni.com.my bagi kegunaan sendiri atau untuk tujuan promosi. Berdaftarlah dengan CNI newsletter bagi membolehkan anda menerima info dari CNI. Newsletter itu anda boleh gunakan sebagai satu alat promosi, dengan menghantarkannya melalui kepada kawan-kawan atau prospect. Anda juga boleh mencetak newsletter itu dan bagi pada kawan-kawan atau downline yang tidak mempunyai email atau access ke internet.

2. Pendaftaran secara ‘offline’ adalah pendaftaran melalui distribution centre (DC) atau sales point (SP). Dendan bayaran RM70.00 anda akan di beri starter kid dan product royal jelly yang bernilai RM75.00 secara percuma

Jadi terpulanglah kepada anda cara mana yang sesuai untuk anda. Sebarang masalah bolehlah menghubungi saya. Saya boleh dihubungi dengan cara di bawah:

Nama: Abdul Muthalib bin Hj. Jamaluddin

E-mail: mycni2u@gmail.com, mycni2u@yahoo.com

Yahoo Messanger: mycni2u

Skype: thalib21

HandPhone: 012-7539925

Sekian.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: